Download Strike.rs Counter-Strike 1.6
Poslednje ažuriranje
17/10/2018
MasterServers: Opis

MasterServers je odgovoran za pronalaženje CS 1.6 servera na kartici "Internet". Ponekad se dešava da vaš CS jednostavno prestane da traži servere na Internetu. Ulazite u igru, kliknite na "Find Server" (Find Server), odaberite karticu "Internet" i tamo su ili Rumunski serveri ili vam ne izlazi nista. Pokušavate osvežiti listu tako što ćete kliknuti na dugme "Refresh", ali se ništa ne događa. Ovo se često dešava kada Masterserver nije ubacen ili Nadogradjen. Da vidimo kako MasterServers radi. Pre svega, to je datoteka koja ima ekstenziju .vdf i, shodno tome, njegovo puno ime je MasterServers.vdf . Čitava CS 1.6 server iz resursa svog autora i izdaje ih u vašem klijentu igre. Ovde objavljujemo dokazani, potpuno radni MasterServers.vdf, koji nema propusta i traži server 24 sata dnevno. Takođe ima dobru zaštitu od prepisivanja.
Kako instalirati MasterServers.vdf :

1. Prvo morate preuzeti MasterServers.rar

MasterServers Counter-Strike 1.6
2. Kada otvorite MasterServers.rar postoji folder " bin "

MasterServers Counter-Strike 1.6
3. Zatim idite u fasciklu gde vam je cs instaliran

MasterServers Counter-Strike 1.6
4. Idete u folder " cstrike " i tu ubacite folder " bin ".Ukoliko vam ispise da taj folder vec postoji samo prekopirate preko starog.

MasterServers Counter-Strike 1.6
5. Pokrenite vas CS 1.6 i trebalo bi da radi. Ukoliko ne funkcionise ugasite CS 1.6 i ponovo pokrenite da bi vas cs ucitao servere na kartici "Internet".

Preuzmi MasterServers.rar


Copyright © 2018 Strike.rs
Cscontrol.Ru Cscontrol.Ru